Partnere

Vi skal jobbe med de beste og de som genuint ønsker å gjøre verden til et bedre og grønnere sted. For oss handler det om å gi flest mulig bærekraftige produkter som kan ta vare på elbilen, huset og strømnettet. Vi kan ikke endre verden på egenhånd, vi er helt avhengig av gode partnere som er med å drar lasset sammen.

Nedenfor har vi listet opp de vi jobber tettest med og våre samarbeidspartnere som tilbyr spennende tjenester og unik kompetanse.

CircleK

Circle K

Med Circle K får du en sømløs ladetjeneste enten du lader hjemme, på jobb eller langs veien. Circle K tilbyr et komplett produkt bestående av Easee laderobot, installasjon, drift, support og betalingsløsning. Kjøp Easee laderobot gjennom Circle K og få tilgang til et stadig større økosystem av mobilitet- og ladetjenester.

Tibber_Square_Transparent

Tibber

Tibber er det første digitale strømselskapet i Norge. Gjennom smart teknologi i Tibber-appen kan du ta styringen på strømforbruket i hjemmet, så vel som en digital strømavtale som alltid gir deg blant de beste betingelser. I appen kan du koble til smarte termostater, smarthus utstyr og selvfølgelig ladeboksen fra Easee, for å senke og styre strømforbruket til de billigste timene i døgnet.

Lyse_Square_Transparent

Lyse

Lyse er en del av ryggraden i samfunnet, og er mer enn et selskap. Vi ønsker å bidra til å nå klimamålene, blant annet ved å tilby produkter og tjenester som kan gjøre det enklere for kundene våre å ta miljøvennlige valg i hverdagen. Som kunde hos Lyse er du også med på å støtte lokalsamfunnet, da store deler av overskuddet vårt går tilbake til samfunnet.

Flowe_Square_Transparent

Flowe

Flowe har eierskap i, og er hoveddistributør for det norske selskapet Easee AS. Vi er en fullservicetilbyder som prosjekterer, installerer og administrerer verdens mest intelligente ladekonsept for elektriske kjøretøy.

Med 15 års fartstid fra ulike former for parkeringsteknologi erfarte vi at det ikke fantes noen tilfredsstillende ladeløsning for elektriske kjøretøy i markedet. De ulike løsningene vi installerte i våre mange prosjekter var i hovedsak for kompliserte å prosjektere, installere og administrere, kostbare, store og klumpete, lite fleksible og fremtidsrettede. Det måtte finnes en bedre løsning.

ElBilGrossisten_Square_Transparent

Elbilgrossisten

Elbilgrossisten ønsker å gjøre hverdagen din enklere. Det gjør de ved å tilby råd, kunnskap og informasjon slik at du kan gjøre et informert valg på hvilken ladeløsning som passer perfekt for deg.