Hjelp

Vi vet hvor irriterende det er når ting ikke virker som det skal eller tar unødvendig lang tid å finne ut av. Hvis noe ikke fungerer optimalt, er vi her for å hjelpe deg.

Last ned PDF Dokumenter

Vi har samlet alt av brukermanualer og tekniske dokumenter på ett sted. Finn dokumenter om ditt produkt i listen under.

Brukerfellesskap Easee owners club

Easee owners club er en brukerfellesskapsgruppe på Facebook for Easee-eiere. Her kan du stille spørsmål, finne svar og lære mer om Easee sine produkter og –tjenester.

Se hvordan Installasjons-
videoer

Vennligst merk at videoene er ment som retningslinjer. Vi anbefaler at du leser installasjonsguiden for en detaljert beskrivelse. Alle gjeldende lokale, regionale og nasjonale forskrifter for elektriske installasjoner må overholdes.

Easee Home – Installasjon
Easee Charge – Installasjon
Easee Plug & Play – Installasjon